Uluslararası Boron-2022 Sempozyumu

Enstitümüz Robotlar ve Akıllı Sistemler Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şafak Gökhan ÖZKAN'ın Bilim Kurulu Üyesi olarak yer aldığı Uluslararası Boron-2022 Sempozyumu duyurusu yayınlanmıştır.

BOR MADENLERİMİZİN STRATEJİK DEĞERİ

Türk-Alman Üniversitesi Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şafak Gökhan ÖZKAN (bir önceki dönem Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü), 7 Şubat 2022 tarihinde TRT HABER internet sayfasında yayınlanan röportajında ülkemiz için stratejik değeri günden güne artan bor madenlerimiz hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Bilimsel Yayın ve Atıf Sayısı Başarısı

Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Şafak Gökhan Özkan, 2020 yılı bilimsel yayın ve atıf sayısı bakımından alanında ilk yüzde 2’lik dilimde yer aldı.

Fen Bilimleri Enstitüsü

Türk-Alman Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü, fen ve mühendislik alanlarındaki bilimsel faaliyetlerde öncü bir kurum olmak  ve bu çerçevede, ulusal ve uluslararası üniversiteler ve sanayi kuruluşları ile iş birliği yapmak; özellikle İstanbul'da Türkiye-Almanya arasındaki bilimsel iş birlikleri için bir köprü görevi görmek üzere kurulan, en ileri araştırma ortamının ve imkanlarının oluşturulması için çalışan,  özgün ve nitelikli bilimsel araştırma ve yayın yapılmasına katkıda bulunan, eğitim verdiği alanlarda bilimin evrenselliği, kalite ve yeniliğe odaklı eğitim ve araştırma imkanları sunan bir enstitüdür.